AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski mobilya görmek

Kahve falında eski mobilya görmek

Kahve falında eski mobilya görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, bol kazanç getireceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, evini ve ailesini unutacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında eski mobilya gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında eski mobilya görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, az çalışarak çok gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski mobilya almak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk mobilya görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mobilya taşımak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mobilya görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni mobilyalar almak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir