AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mobilyalar almak

Kahve falında yeni mobilyalar almak

Kahve falında yeni mobilyalar almak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeni mobilyalar almak gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınılmaması durumunda maddi, duygusal veya fiziksel sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında eve yeni mobilya almak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işaret eder.

Kahve falında yeni mobilya satın almak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına inanılır.

Kahve falında yeni mobilya görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, sermaye elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeni mobilya almak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni mobilyalar almak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni mobilya aldığını görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil mobilya görmek masa başı bir işe gireceğine, işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında pembe mobilya görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, işlerini yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir