AnaSayfa / Genel / Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek

Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek

Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, imkân sahibi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Kahve falında mobilyaların yerini değiştirmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mobilya değiştirmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında mobilyaları değiştirmek çok zor dönemlerden geçeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mobilyalı ev görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında eski mobilya almak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına delalet eder.

Kahve falında ahşap mobilyalar görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık mobilya görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında tozlu mobilya görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir