AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mobilya görmek

Kahve falında yeşil mobilya görmek

Kahve falında yeşil mobilya görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mobilya gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakalıklara veya agresif kişilere karşı gerekli tedbirleri alın.

Kahve falında yeşil mobilya görmek stresten uzaklaşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Kahve falında eve mobilya almak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında mobilya değiştirmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mobilya görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz mobilya görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni mobilya görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, aradığı aşkı bulacağına delalet eder.

Kahve falında yeni mobilya satın almak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve yeni mobilya almak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir