AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski minder görmek

Kahve falında eski minder görmek

Kahve falında eski minder görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, rahata kavuşacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski minder gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmanız sözleri ilgilendiren kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında eski minder görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında minderle uçmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yün minder görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kirli minder görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yer minderi görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Kahve falında koltuk minderi görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, çok mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında minderde oturmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında sünger minder görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir