AnaSayfa / Genel / Kahve falında minderde oturmak

Kahve falında minderde oturmak

Kahve falında minderde oturmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında minderde oturmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı veya sunmanız gerekenleri sunum biçiminizi güçlendirmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında mindere oturmak derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında minderde oturmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yakında başlayacak aşk macerasına işaret eder.

Kahve falında beyaz minder görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında minder satın almak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında koltuk minderi görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak minder görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalet eder.

Kahve falında minder görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sünger minder görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir