AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski mezar taşı görmek

Kahve falında eski mezar taşı görmek

Kahve falında eski mezar taşı görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, dualarına karşılık alacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski mezar taşı gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski mezar taşı görmek hayır dualarına nail olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, zaferlere doymayacağına inanılır.

Kahve falında annenin mezar taşını görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık taşı görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, o işi canlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşı satın almak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşı taşımak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara taş koymak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında mezar taşına basmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir