AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık taşı görmek

Kahve falında mezarlık taşı görmek

Kahve falında mezarlık taşı görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık taşı gördüyseniz:

  • En büyük problem, çok sayıda seçeneğin doğru değerlendirilebilmesi olabilir.

Kahve falında mezardan taş çıkarmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezar taşını görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, başarılarının katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına basmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı sökmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi mezarını ve mezar taşını görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşı temizlemek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir