AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski merdivenden çıkmak

Kahve falında eski merdivenden çıkmak

Kahve falında eski merdivenden çıkmak sorunların çözüme kavuşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, mali gücünü yitireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • İlham veren yerlere yolculuklar yapılabilir.

Kahve falında eski merdivenden çıkmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında eski merdiven çıkmak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç merdiven çıkmak rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin merdivenini çıkmak refah içinde yaşayacağına, fikirlerinin can bulacağına delalettir.

Kahve falında biriyle merdiven çıkmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çok merdiven çıkmak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında döner merdiven çıkmak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında binada merdiven çıkmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir