AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok merdiven çıkmak

Kahve falında çok merdiven çıkmak

Kahve falında çok merdiven çıkmak zafer ve zenginlik getireceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Mevcut bir sorun görmezden gelmeniz nedeniyle büyüyebilir.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, işlerinde kara geçeceğine yorulur.

Kahve falında evin merdivenini çıkmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elele merdiven çıkmak göğüs germek zorunda kalınacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik merdivene çıkmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beton merdiven çıkmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kırık merdivenden çıkmak ondan faydalanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında dik merdivenden çıkmak destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş merdivenden çıkmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, ortaklı işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir