AnaSayfa / Genel / Kahve falında döner merdiven çıkmak

Kahve falında döner merdiven çıkmak

Kahve falında döner merdiven çıkmak yenileceğine, şifa bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında döner merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Kahve falında döner merdiven çıkmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında döner merdiven görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk döneri görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk döner yemek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında döner kebap görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası döner yemek kısmetlerinin de kapanacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında et döneri görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, helal lokmalar yiyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir