AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç merdiven çıkmak

Kahve falında ağaç merdiven çıkmak

Kahve falında ağaç merdiven çıkmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz.

Kahve falında merdivenle ağaca çıkmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç merdiven çıkmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yangın merdiveninden çıkmak çok yükseleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden çıkmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret eder.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak geçim derdinden kurtulacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin merdiveninden çıkmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, üzeceğine inanılır.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir