AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski merdiven çıkmak

Kahve falında eski merdiven çıkmak

Kahve falında eski merdiven çıkmak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eski merdivenden çıkmak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski merdiven çıkmak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında evin merdivenini çıkmak kişinin evlatlarının artacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalettir.

Kahve falında hızlı merdiven çıkmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına inanılır.

Kahve falında taş merdiven çıkmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle merdiven çıkmak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalet eder.

Kahve falında buzlu merdiven çıkmak kazancının da garanti ve sabit olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına yorulur.

Kahve falında merdiven çıkmakta zorlanmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir