Kahve falında merdiven istemek

Kahve falında merdiven istemek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven istemek gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler zorlayıcı olabilir.

Kahve falında merdiven istemek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam merdiven çıkmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birini merdivenden atmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tahta merdiven çıkmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saray merdiveni görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenle eve çıkmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek sıkıntılara neden olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir