Kahve falında eski merdivenden inmek

Kahve falında eski merdivenden inmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, malının artacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski merdivenden inmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Kahve falında eski merdivenden inmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, gıybet edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz merdivenden inmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenleri hızlı inmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında hızlı merdiven inmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında merdiven inmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında apartman merdiveninden inmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir