AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve lamba takmak

Kahve falında eve lamba takmak

Kahve falında eve lamba takmak mali olarak küçüleceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve lamba takmak gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Kahve falında eve lamba takmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında lamba takmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında evde lamba görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında eski lamba görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı lamba görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış lamba görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına inanılır.

Kahve falında lüks lambası görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik lambası görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir