AnaSayfa / Genel / Kahve falında lamba kırmak

Kahve falında lamba kırmak

Kahve falında lamba kırmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında lamba kırmak gördüyseniz:

  • İnsanlardan önemli konularda işinize yarayabilecek bilgiler alabilirsiniz.

Kahve falında lamba kırmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde lamba görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak lamba görmek doğru adımlar atacağına, saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sihirli lamba görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, zenginliğe işaret eder.

Kahve falında yanmış lamba görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak kazancının hiç azalmayacağına, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında spot lamba görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında sokak lambası görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yakında başlayacak aşk macerasına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir