AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocayla yatmak

Kahve falında eski kocayla yatmak

Kahve falında eski kocayla yatmak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski kocayla yatmak gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Kahve falında eski kocayla yatmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayla yatakta yatmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kocasıyla yatmak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kocasıyla yatakta yatmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocayla yatmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle yatmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski eşle yatmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir