AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşle yatmak

Kahve falında eski eşle yatmak

Kahve falında eski eşle yatmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, ona şifa olmayacağına, fesada bulaşacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında eski eşle yatmak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Kahve falında eski eşle yatmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşiyle yatmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş eşiyle yatmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş eşle yatmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında eşiyle yatakta yatmak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, muradınıza ereceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle yatmak anne baba duası alınacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşle yatmak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir