AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla yatmak

Kahve falında kocasıyla yatmak

Kahve falında kocasıyla yatmak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla yatmak gördüyseniz:

  • Kendinize, yaptığınız işlere veya girişimlerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kocayla yatakta yatmak kazancı arttıracağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında kocasıyla yatmak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayla yatmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocayla yatmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında kocasıyla yatakta yatmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yatmak yol alacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir