AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla yatakta yatmak

Kahve falında kocayla yatakta yatmak

Kahve falında kocayla yatakta yatmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayla yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmaya zorlayan ya da kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kocayla yatakta yatmak yakın akrabadan gelecek habere, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kocasıyla yatakta yatmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kocasıyla yatmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski kocayla yatmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayla yatmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yatağın altında yatmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında hastane yatağında yatmak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yatağında yatmak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir