AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla yatmak

Kahve falında kocayla yatmak

Kahve falında kocayla yatmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocayla yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kocasıyla yatakta yatmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kocayla yatmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasıyla yatmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayla yatakta yatmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, işinde yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kocayla yatmak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sedirde yatmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında göğsüne yatmak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında eski eşiyle yatmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir