AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle yatmak

Kahve falında eski sevgilisiyle yatmak

Kahve falında eski sevgilisiyle yatmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, evlerin ayrılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak doğru haber almaya, güçten düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yatmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, tüm isteklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili yatmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle yatmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşiyle yatmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir