AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, refahının ve varlığının artacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Diğerleri tavsiyelerinizi dinlemek veya uygulamak konusunda isteksiz olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak herhangi zarara uğramayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşamına bakacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yatmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili yatmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle yatmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir