AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocadan kaçmak

Kahve falında eski kocadan kaçmak

Kahve falında eski kocadan kaçmak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocadan kaçmak gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Kahve falında eski kocadan kaçmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kocadan kaçmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski kocadan para almak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kocadan ayrıldığını görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocadan tokat yemek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocadan altın almak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocadan hediye almak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kocadan çiçek almak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir