AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocadan çiçek almak

Kahve falında kocadan çiçek almak

Kahve falında kocadan çiçek almak her attığı adımı paraya çevireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sorunların günden güne artacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocadan çiçek almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bundan sonra ne yapmanız gerektiği konusunda üzerinizde baskı kurmak isteyebilirler.

Kahve falında kocadan çiçek almak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocadan yüzük almak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, rahatsızlık duyulacağına işarettir.

Kahve falında kocadan korkmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocadan tokat yemek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan saklanmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kocadan para almak bereketli yağmurlara, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocadan gül almak yeterli kimse haline geleceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kocadan ayrılmak yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir