AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocadan ayrıldığını görmek

Kahve falında kocadan ayrıldığını görmek

Kahve falında kocadan ayrıldığını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kocadan ayrıldığını gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Kahve falında kocadan ayrılmak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocadan ayrıldığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocadan saklanmak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kocadan para istemek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocadan tokat yemek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında kocadan çiçek almak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan kaçmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski kocadan kaçmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir