AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocadan altın almak

Kahve falında kocadan altın almak

Kahve falında kocadan altın almak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, eşinden yana huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocadan altın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes bazı iş veya konularda sizin kadar gayret göstermeyebilir.

Kahve falında kocadan altın almak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocadan kaçmak musibetlerin yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocadan hediye almak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Kahve falında kocadan gül almak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocadan ayrıldığını görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sürekli ağlamaklı olacağına inanılır.

Kahve falında eski kocadan kaçmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında eski kocadan para almak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kocadan boşandığını görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir