AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocadan kaçmak

Kahve falında kocadan kaçmak

Kahve falında kocadan kaçmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kocadan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Kahve falında kocadan kaçmak geri planda kalacağına, ticarette öne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski kocadan kaçmak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kocadan gül almak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Kahve falında kocadan para almak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Kahve falında kocadan boşandığını görmek işlerin de yolunda gideceğine, büyük bir işe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kocadan saklanmak onlarla ayrı düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocadan boşanmak istemek ün salacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kocadan yüzük almak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir