AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocadan hediye almak

Kahve falında kocadan hediye almak

Kahve falında kocadan hediye almak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocadan hediye almak gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında kocadan hediye almak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kocadan boşanmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan saklanmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, amaçlarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kocadan altın almak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında kocadan kağıt para almak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kocadan tokat yemek ticarette öne geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulur.

Kahve falında kocadan kaçmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan korkmak sahip olduklarının eksileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir