AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocadan para almak

Kahve falında eski kocadan para almak

Kahve falında eski kocadan para almak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocadan para almak gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında eski kocadan para almak işinde uzmanlaşacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocadan kaçmak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kocadan para istemek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocadan para almak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işarettir.

Kahve falında kocadan kağıt para almak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocadan yüzük almak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocadan boşanmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocadan boşanmak istemek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir