AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kıyafetlerini atmak

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, huzursuzluk yaşanacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına rivayet eder.

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Kahve falında eski kıyafet atmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında eski kıyafetleri atmak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret eder.

Kahve falında eski kıyafetlerini atmak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kıyafetleri çöpe atmak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafetlerini atmak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetleri atmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bebek kıyafeti görmek malın bereketinin artmasına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalettir.

Kahve falında eski kıyafet almak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir