AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kıyafetlerini vermek

Kahve falında eski kıyafetlerini vermek

Kahve falında eski kıyafetlerini vermek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kıyafetlerini vermek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında eski bebek kıyafeti görmek ailesinin de büyük olacağına, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, gelirinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eski kıyafetleri atmak insanların hayır dualarının alınacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kıyafetler görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine yorulur.

Kahve falında eski kıyafet görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında eski kıyafet atmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kıyafetleri satmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kıyafet giymek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir