AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilisede ayin görmek

Kahve falında kilisede ayin görmek

Kahve falında kilisede ayin görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinin çok açılacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, iş güç sahibi olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kilisede ayin gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Kahve falında kilisede ayin yapmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet eder.

Kahve falında kilisede ayin görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Kahve falında ayin doğuşunu görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kötü sözler duylacağına işaret eder.

Kahve falında ayin parçalandiğini görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yahudi ayini görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayin görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında şeytan ayini görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında ayin düştüğünü görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir