AnaSayfa / Genel / Kahve falında harabe kilise görmek

Kahve falında harabe kilise görmek

Kahve falında harabe kilise görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında harabe kilise gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında harabe kilise görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına inanılır.

Kahve falında harabe eve taşınmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında evinin harabeye döndüğünü görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında harabe köy görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında eski harabe ev görmek yaşama sevincine kavuşacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerini harabe görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında evinin harabe olduğunu görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında harabe evi temizlemek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir