AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilise mezarlığı görmek

Kahve falında kilise mezarlığı görmek

Kahve falında kilise mezarlığı görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, yeni yatırımlar yapacağına, keyfin bozulacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kilise mezarlığı gördüyseniz:

  • Akılcı yaklaşımları belli konularda ilerlemenizde veya bazı problemlerin çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında kilise mezarlığı görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kilise görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Kahve falında kendini kilisede görmek başarılarının azalacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan kilise görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kilise gezmek yaşadığı zorluğun biteceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kilise bahçesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kilisede kuran okumak borçların kolaylıkla kapanacağına, imkânların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilisenin cami olduğunu görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir