AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski işyerinden teklif almak

Kahve falında eski işyerinden teklif almak

Kahve falında eski işyerinden teklif almak zenginliği bulacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski işyerinden teklif almak gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Kahve falında eski işyerinden teklif almak uzun yaşayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında iş teklif almak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla iş teklifi almak zararının büyük olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında yeni iş teklifi almak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir iş teklifi almak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında birinden iş teklifi almak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir