AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni iş teklifi almak

Kahve falında yeni iş teklifi almak

Kahve falında yeni iş teklifi almak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, sorunlarını bitireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında yeni iş teklifi almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında yeni bir iş teklifi almak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni iş teklifi almak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş teklifini reddetmek emeklerin boş yere harcanacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında iş teklifleri almak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak dönmeyen şansın artık döneceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi bir iş teklifi almak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Kahve falında eski işyerinden teklif almak bozulan sağlığın düzeleceğine, makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında iş teklifi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir