AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş teklif almak

Kahve falında iş teklif almak

Kahve falında iş teklif almak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hayatının alt üst olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yeni iş kollarına girileceğine inanılır.

Kahve falında iş teklif almak gördüyseniz:

  • Harika şeyler yapmanın eşiğindesiniz.

Kahve falında yeni iş teklifi almak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında iş teklif almak yeni başlangıçlar yapacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak yenileneceğine ve can bulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir iş teklifi almak şansının da açık olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla iş teklifi almak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir