AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla iş teklifi almak

Kahve falında telefonla iş teklifi almak

Kahve falında telefonla iş teklifi almak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, patron olunacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla iş teklifi almak gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemelisiniz.

Kahve falında telefonda iş teklifi almak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla iş teklifi almak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında telefonda evlenme teklifi almak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında iş teklifi almak fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iyi bir iş teklifi almak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş teklifi görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına yorulur.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, zenginliğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir