AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden iş teklifi almak

Kahve falında birinden iş teklifi almak

Kahve falında birinden iş teklifi almak diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, yanlış kararlar vereceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden iş teklifi almak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında ünlü birinden iş teklifi almak kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulur.

Kahve falında telefonla iş teklifi almak işlerinde başarı elde edeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına rivayet eder.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir iş teklifi almak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Kahve falında iyi bir iş teklifi almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında iş teklifleri almak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iş teklifi görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda iş teklifi almak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir