AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kendisini işine vereceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, istediklerini elde edeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını gördüyseniz:

  • Atak olmalısınız.

Kahve falında beyaz çamaşır astığını görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek dertlerin son bulacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına inanılır.

Kahve falında çamaşır astığını görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çamaşır astığını görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir