AnaSayfa / Genel / Kahve falında astral seyahat görmek

Kahve falında astral seyahat görmek

Kahve falında astral seyahat görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında astral seyahat gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Kahve falında astral seyahate cıkmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında astral seyahat görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında astral seyahat yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kendini astığını duymak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında balkonda çamaşır astığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çarşaf astığını görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının kendini astığını görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir