AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski iş ortağını görmek

Kahve falında eski iş ortağını görmek

Kahve falında eski iş ortağını görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yakında hedefine ulaşacağına, gelirinden yana memnun olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet eder.

Kahve falında eski iş ortağını gördüyseniz:

  • Geçmişte kaçırdığınız veya kaybettiğiniz şeylere tekrar sahip olma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında eski iş ortağını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir işe ortak olmak uzun süre cesaretini toplayamayacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında iş ortağından ayrılmak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ortak iş yapmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ortak iş kurmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ortak işyeri açmak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski ortağını görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ortakla kavga etmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bahtının güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir