AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortak iş kurmak

Kahve falında ortak iş kurmak

Kahve falında ortak iş kurmak gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin yarıda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ortak iş kurmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin ya da kurulacak olanların hedeflerinize faydası olabilir.

Kahve falında ortak iş kurmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortaklık kurmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet eder.

Kahve falında eski iş ortağını görmek huzur bulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ortak işyeri açmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında ortak iş yapmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında iş ortağından ayrılmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına inanılır.

Kahve falında bir işe ortak olmak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ortağınla kavga etmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir