AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortak işyeri açmak

Kahve falında ortak işyeri açmak

Kahve falında ortak işyeri açmak makamının sürekli yükseleceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında ortak işyeri açmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Kahve falında ortak işyeri açmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ortak dükkan açmak büyük bir özgüven kazanılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine delalet eder.

Kahve falında bir işe ortak olmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ortak iş yapmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski iş ortağını görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında iş ortağından ayrılmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ortak iş kurmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ortaklık kurmak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir