AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ortağını görmek

Kahve falında eski ortağını görmek

Kahve falında eski ortağını görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, anne baba duası alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet eder.

Kahve falında eski ortağını gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında eski ortaklarını görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, bir uzmana başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ortağını görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski ortakla kavga etmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret eder.

Kahve falında eski iş ortağını görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında eski ortak görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ortak işyeri açmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ortak araba almak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ortak iş yapmak gelir kaynaklarının yok olacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir