AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortak iş yapmak

Kahve falında ortak iş yapmak

Kahve falında ortak iş yapmak varlık içinde yokluk çekileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sevinçli haberler geleceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, masrafların altında kalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ortak iş yapmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden konuşmanız durumunda ileride pişman olacağınız ortamların oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında ortak iş yapmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski iş ortağını görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Kahve falında bir işe ortak olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş ortağından ayrılmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ortak iş kurmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortak işyeri açmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski ortakla kavga etmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığı ortağını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çok yoğun çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir