AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ortakla kavga etmek

Kahve falında eski ortakla kavga etmek

Kahve falında eski ortakla kavga etmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski ortakla kavga etmek gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında eski ortakla kavga etmek sağlığının da yerine geleceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ortağınla kavga etmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ortağını görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski ortaklarını görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında eski iş ortağını görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski ortak görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ortaktan ayrılmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında şirkete ortak olmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, umduklarını bulamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir