AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir işe ortak olmak

Kahve falında bir işe ortak olmak

Kahve falında bir işe ortak olmak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir işe ortak olmak gördüyseniz:

  • Cazip teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında bir işe ortak olmak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortak iş kurmak şan şöhret, itibar kazanacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iş ortağından ayrılmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında ortak iş yapmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Kahve falında eski iş ortağını görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ortak işyeri açmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ortağınla kavga etmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet eder.

Kahve falında ortak ev almak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir